Top

De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf

Nieuw 100% Korting
 • De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf
 • De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf
 • De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf
 • De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf
 • De Brainboost Experience - Factuur op Bedrijf
€ 647,00
0,00

Herken je dit?
Ben je met regelmaat gestresst? Lopen vergaderingen en communicatie niet zoals je zou willen? Vind je presenteren niet leuk? Vraag je jezelf wel eens af:"waar doe ik dit allemaal voor?" " Is dit alles? Dan is de Brainboost Experience iets voor jou.

De Brainboost Experience leert deelnemers drie dingen:
 1. Wat is je koers en hoe blijf je op deze koers?
 2. Hoe kun je ontspannen communiceren waardoor mensen je sympathiek gaan vinden?
 3. Hoe vergroot je de impact van je persoonlijke presentatie naar je omgeving?
 4. Hoe kom je in actie en blijf je in actie?

Mijn naam is Wout Plevier. Ik ben inmiddels 13 jaar trainer en coach en heb in mijn leven inmiddels meer dan 40.000 mensen persoonlijk getraind. Soms 1-op-1, soms voor groepen van meer dan 300 mensen.

Herken je dit ook?
Ik ontdekte dat trainen leuk is maar dat heel vaak het resultaat te laag is. Mijn overtuiging is dat toch elke mens behoefte heeft om zich te ontwikkelen. Alleen dan moet het sneller, meer effect hebben, niet droog zijn en je in actie zetten en houden.  Dat is de reden dat ik de Brainboost Experience heb bedacht.

Wat is de Brainboost Experience?
De Brainboost Experience is een entertrainment waarmee je in een inspirerende omgeving getraind wordt. Het bevat 20% educatie, 40% entertrainment en 40% empowerment.

Wat is het resultaat?
Je ontdekt je persoonlijke koers, ontwikkelt jezelf in sympathiek communiceren en presenteren. Hierdoor neemt je beinvloeding van anderen en je daadkracht toe. En je blijft in actie!

Is het leuk?
De nadruk in de Brainboost Experience ligt op beleven, ervaren, voelen, evalueren en kort aanvullen met praktische tips. Allemaal bekeken vanuit de elementaire breinwetten. Dus geen fictieve modellen, schema's en rollenspellen. Gewoon, hoe werkt jouw brein en hoe kunnen we jouw impact van je denken en handelen optimaliseren!

Is dit dan wel verantwoord?
Onder de Brainboost Experience zit een onderzoek dat de belangrijkste breinwetten in kaart heeft gebracht. Kortom, welke wetten zijn er en wat is de invloed daarvan op jou? Je leert dus hoe jouw brein werkt en hoe jij daar invloed op kunt uitoefenen!

Wat is het resultaat?
 • Je bent meer bewust wat jouw drijfveren zijn en hoe je kunt koersen op wat voor jou belangrijk is.
 • Je presentatie verbetert met factor 4.
 • Je luistert factor 10 beter naar je omgeving.
 • Je beheerst elementaire vraagtechnieken waardoor je sneller tot de kern kunt komen.
 • Je leert op een positieve manier hoe je anderen kunt beinvloeden.
 • Je komt in actie en blijft in actie!

Is een dag niet te kort?
Nee, elke deelnemer wordt ook aangemeld in een online learning systeem. Hierin word  je 25 dagen getraind om je gedrag tot 2e natuur te maken. Mocht je daarna nog meer willen, dan kun je altijd ons inschakelen om je persoonlijk te coachen.


Wat zeggen deelnemers over de cursus
Carolien van de Goor: "super ervaring! Na 4 weken nog steeds in mijn kracht en in actie!"

Egbert van Acht (CEO Business Group Health & Wellness at Philips Consumer Lifestyle): "mijn hele team in actie en weer de inspiratie gevonden om hechter samen te werken!".

Jack Donker: (Marketing Director Wienerberger): " Ik ben me nu bewust dat mijn presentatie best wel goed was maar dat juist mijn verhalen mensen tot actie kan zetten. Daarom zoek ik nu bewust de interactie met de toehoorder(s) op. Ik merk dat ik hierdoor mensen gemakkelijker positief kan beinvloeden.

Richard van Riel (Managing Director Sports World): Doen! Doen! Doen! Na de entertrainment ben ik echt aan de slag gegaan met verwezelijken van datgene wat ik belangrijk vind. Ik ben geinspireerd en mensen zien dat meteen. Het is een echte doe training en dat ontbreekt juist bij veel mensen. Ze hebben wel de ideeen maar niet het doorzettingsvermogen om de juiste acties vol te houden!".

Marieke Langemeyer (Psycholoog Ministerie van Defensie): je wordt je eens goed bewust van wat je doet en waarom. Dit is best wel moeilijk maar ik heb nu al echt wat goede stappen gezet en ben daarmee dichter bij mijn doel!

We sturen je graag referenties op aanvraag toe!


Schrijf je nu in door boven te drukken op << toevoegen aan winkelwagentje>> Vervolgens dien je je gegevens in te vullen. Klik dan op zakelijk voor je bedrijfsgegevens. Bij afrekenen zal het systeem €0 weergeven. Je ontvangt dan van onze financiele administratie een factuur voor je bedrijf ter hoogte van €497.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over